کالیبره پرینتر سه بعدی
این مقاله به صورت آموزشی میباشد و امیدوارم که از خواندن این مقاله لذت ببرید و بسیاری از سوالات مشتریان عزیز نیز پاسخ داده شود.
در پرینتر های سه بعدی یکی از بیشترین مباحثی که در کیفیت چاپ سه بعدی حایز اهمیت میباشد کالیبره پرینتر سه بعدی میباشد.
پرینترهای سه بعدی به دو صورت دستی و اتوماتیک کالیبره میشوند که در این مقاله به هر دو این تکنیکها پرداخته خواهد شد.
1.کالیبره پرینتر سه بعدی به صورت دستی
در این سیستم به صورت معمول در زیر سینی چاپ پرینتر سه بعدی بین 3 تا 8 پیچ در نظر میگیرند . قبل از چاپ به وسیله یک ابزاری که ضخامت آن 300 میکرون است که این ابزار هم میتواند فیدر باشد و هم میتواند یک برگ استاندارد A4 باشد.(زیرا ضخامت برگه A4 تقریبا معادل با 300 میکرون است)با تنظیم این پیچها سینی کالیبره میشود .
روند کار به این شکل است که محور z دستگاه را home میکنیم . بعد به صورت دستی نازل را 4 گوشه و مرکز سینی میبریم و در هر قسمت برگه A4 را بین نازل و سینی قرار میدهیم .و با تنظیم پیچ زیر سینی در همان قسمت به اندازه ای که برگه نه کاملا رها باشد و نه کاملا درگیر پرینتر سه بعدی را در هر قسمت کالیبره میکنیم.
کالیبره کردن دستی یکسری مزایا و معایب دارد که از مزایای آن میتوان به دقت نسبتا بالاتر از کالیبره کردن اتوماتیک اشاره کرد و از معایب آن میتوان به وقت گیر بودن آن اشاره کرد.
2.کالیبره پرینتر سه بعدی به صورت اتوماتیک
در این مدل از کالیبره کردن دستگاه توسط یک قطعه سخت افزاری به صورت اتوماتیک کالیبره میشود در این نمونه از کالیبره کردن اتوماتیک پرینتر سه بعدی میتواند قبل از شروع به پرینت هر قطعه به دستگاه فرمان بدهید که خودش را کالیبره نماید .
این روند به این شکل است که قبل از شروع پرینت، دستگاه به صورت اتوماتیک نازل را روی قسمتهای مختلف سینی برده و به صورت اتوماتیک کالیبره مینماید.
در این مدل شما باید برای اولین بار سنسور کالیبره اتوماتیک را با نازل کالیبره کرده و بعد عملیات کالیبره اتوماتیک انجام شود(که این کار یکبار بیشتر نمیخواهد انجام شود)
در روش کالیبره کردن اتوماتیک به دلیل اینکه کالیبره نرم افزاری انجام میشود در طول مدت پرینت سه بعدی محور z به صورت مداوم در حرکت است پس فشار بر روی محور z به مراتب بیشتر از کالیبره پرینتر سه بعدی به صورت دستی میباشد .
به طور کلی اگر به دنبال دقت و تمیزی در قطعه پرینت سه بعدی شده هستید کالیبره کردن به صورت دستی برای شما مفید تر و دقیق تر میباشد . و همچنین به دستگاه نیز فشار کمتری وارد مینماید.
یکی از دیگر کارهایی که میتواند برای کالیبره کردن دستگاه مفید باشد دستکاری محور z توسط پیچهای آن در هنگام شروع چاپ میباشد . به دلیل درگیر بودن موتور پیچها مقدتری سفت میشوند ولی حرکت کم پیچها برای کالیبره کردن دستگاه آسیبی به دستگاه نمیرساند پس میتوان در هنگام شروع پرینت توسط پیچهای محور z کالیبره دستگاه را تا حد زیادی دقیق تر کرد.
با تشکر از توجه شما
شما میتوانید برای اطلاعات بیشتر و همچنین جواب دهی سوالات خود با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.