پرینترهای سه بعدی پزشکی
امروزه استفاده از پرینترهای سه بعدی پزشکی یک امر بدیهی شده است. به نظر می رسد بوسیله این تکنولوژی یک انقلاب بزرگ در صنعت پزشکی به وجود آید.
علم پزشکی از پرینترهای سه بعدی چه استفاده ای می کند؟
پیش از این دیده بودیم که پرینترهای سه بعدی پزشکی چه کمکی به علم پزشکی کرده اند مانند چاپ بافت های آسیب دیده بدن که با پرینت آنها، قطعات چاپ شده را جایگزین بافت های آسیب دیده کردند که هم مدت زمان عمل جراحی را پایین می آورد و هم دقیق تر عمل جراحی انجام می شود. در حال حاضر، پزشکان در چین با استفاده از فن آوری پرینترهای سه بعدی پزشکی می خواهند به عمل جراحی کمک و جدایی دو کودک به هم چسبیده را در چین انجام دهند.
بیمارستان کودکان، در دانشگاه فودان واقع در شانگهای قرار دارد وعمل جراحی در این بیمارستان انجام می شود. این دو کودک به هم چسبیده در 17 مارس در استان جمانگشی متولد شدند. خوشبختانه اعضای حیاتی این دو کودک سالم است و تا انجام عمل جراحی تحت نظارت در بیمارستان هستند.
این عمل جداسازی جراحی در تاریخ 9 ژوئن انجام خواهد شد و از پرینترهای سه بعدی پزشکی برای افزایش دقت و صحت عمل جراحی استفاده خواهد شد. نقش پرینتر سه بعدی در این عمل جراحی به این صورت است که پزشکان ماکت این دوقلوها را شبیه سازی کرده اند و بارها بر روی این ماکت ها عمل جراحی را انجام می دهند که به یک نتیجه دقیق دست پیدا کنند و در هنگام عمل و جداسازی بافت های به هم چسبیده دقت لازم و کافی را داشته باشند.
هزینه این عمل جراحی 200000 یوان یا 32200 دلار است که بنیاد خیریه Angelmom آن را پرداخت کرده است. این عمل هم به زندگی این دو کودک وهم به پیشبرد علم در صنعت پزشکی کمک می کند.